Gastenverblijf met sauna in tuin dijkhuis

Prijs in combinatie met een coachtraject in overleg,
Verhuur bij min. 2 nachten: vanaf € 50,– per nacht;
in hoogseizoen of weekend € 75,– per nacht.
Bij boeking voor meerdere nachten wordt de prijs lager.

LET OP: Omdat dit gastenverblijf in mijn tuin staat is er alleen in overleg te boeken. Het kalenderschema geeft geen goed overzicht.

Dit is weer eens wat anders! Vooral als je je even terug wilt trekken van je gewone leven en je op wilt laden in de natuur, d.m.v. wat coaching of creatief bezig zijn, maar nog niet zo gewend bent om er in je eentje op uit te trekken, dan is dit een geweldige tussenoplossing. Op jezelf, maar niet echt alleen en met verschillende extra opties (sauna, veranda, luieren in de tuin, schilderen in het atelier, kuieren nabij de IJssel…). Er zijn verschillende klompenpaden in de omgeving. Even lekker me-time. Misschien wil je een coachingssessie over een onderwerp waar je mee worstelt? Ik geef een prachtige 3-daagse training voor vrouwen “HEEL JE LEVEN”. Op mijn eigen website staat daarover meer informatie: www.JettyKuiper.nl

Ook kun je als je dat leuk vindt kennismaken met een mooi kaartendeck, wat je ondersteunt in persoonlijke ontwikkeling. En je kunt zelfs ingewijd worden in 3 dagen in een fantastisch nieuw beroep: de levenseindedoula.

Meer informatie daarover: www.Levenseindedoula.nl

Kijk maar wat resoneert – een combi met een chalet op de camping die een kilometer verderop ligt is ook mogelijk.